Helstøpt gummi

Helstøpt gummi, et populært fallunderlag for lekeplasser og barnehager, treningsparker og ballbaner.

Fallunderlag med mange muligheter

Teamet bak UniSoft har over 20 års erfaring med fallunderlag på lekeplasser, og det er med denne kunnskapen de har utviklet et gummidekke som vi leverer. Gummidekke til som fallunderlag av høy kvalitet. Fokus på råvarer og utvikling gjør UniSoft til et trygt valg for din lekeplass. Sandvik Play har jobbet med helstøpt gummidekke siden 2008, og er stolt importør av UniSoft fallunderlag i Norge. UniSoft EPDM er designet for lekeplasser, ballbaner, sport og rekreasjonsområder. 

UniSoft er et helstøpt fallunderlag designet for å minimere skader, slitasje og for demping av fall.

Følgende farger er tilgjengelig i EPDM. UV stråling kan over tid påvirke gummidekket. Noen av fargene kan falme over tid. 
Den er fleksibel, solid, værbestandig og vanngjennomtrengelig. UniSoft helstøpt fallunderlag krever ingen kompliserte el­ler tidskrevende vedlikeholdsoperasjoner. Den er enkel å rengjøre, og den har en sklisikker overflate.

UniSoft er sømløs og uten skjøter. Den fungerer derfor meget bra for rullestolramper, trapper og andre områder hvor det er fare for å skli.

Last ned brosjyre

UniSoft er et to-lags fallunderlag utviklet med tanke på miljøvennlighet og sikkerhet. Vi jobber kontinuerlig med våre faste leverandører for å utvikle produktet og dette har ledet frem til et fallunderlag med høy fleksibilitet. Fokus på detaljer og produksjonsprosessen gjør UniSoft til et miljøvennlig og sikkert valg.


Baselaget består av 100 % resirkulert gummi. UniSoft bruker ferske gjennomfargede EPDM-granulater, hvor fargen ikke er malt eller beiset på granulatenes overflate. 
UniSoft EPDM System oppfyller sikkerhetsreglene og er testet og godkjent i henhold til EN1177

Last ned brosjyre her.


Dine idéer lar seg alltid realisere

Med vår Stylemaker og et rikt utvalg farger, er det bare fantasien som sette grenser for designet på fallunderlaget ditt. Hva med å integrere en logo i fallunderlaget, eller en gøyal figur? Vi kan levere avanserte mønstre eller flotte figurer, alt er mulig. 

Ta en titt i vår Stylemaker motivkatalog og la deg inspirere. Her har vi flere hundre gøyale motiv som kan gi lekeplassen et nytt liv. Kombiner flott grafikk med lekeapparater i samme tema. Her er det bare å la ideene løpe fritt. 

Last ned Stylemaker motivkatalogen


Med VISUAL SYSTEM er alt mulig

Med vårt nye Visual System kan du løfte fallunderlaget til et helt nytt nivå. Du kan få ditt helt eget unike design i praktisk talt alle former og størrelser! Alt fra motiv som steiner, plener, tregulv, sjø og jungel til dine egne logoer, farger og design, alt er mulig.

Visual system kombinerer du med f.eks. helstøpt gummi eller du kan også kombinere det med fallmatter. En av fordelen med dette er at du får en gjevn overflate uten skjøter. Enkel rengjøring på grunn av en sømløs overflate. Høy elastisitet og gangkomfort for demping av støt og fall.

Visual System er ideelt for kjøpesentre, flyplasser, klatrehaller, eller andre innendørs aktivitetsrom, etter som farger og motiver kan tilpasses bedriftens eller butikkens eget design.

Kontakt oss gjerne, og sammen finner vi gøyale løsninger. Vi har erfarne folk som hjelper deg med å realisere dine idéer.Har du spørsmål om Helstøpt gummi?

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på 405 300 30

Fyll inn kontaktperson her Fyll inn epostadresse her