Berøringsfrie Antibac dispensere

Berøringsfrie Antibac dispenser

Vi kan nå levere flotte gulvmodeller får håndsprit. Automater med dosering uten berøring.

Antibac dispensere i gulvstativ modeller egner seg der man ønsker synlighet og stoppeffekt.
Et solid og stødig stativ. Kan plasseres på sentrale steder som i resepsjonen, fellesområder, kantiner og andre steder hvor det ferdes mye folk.

Vi har to forskjellige dispensersystem. Et system er basert på en elektronisk sensor som registrerer bevegelse og gir alltid riktig dosering. Drives av batterier. Det andre systemet, ProtectoNetic, drives av en fotpumpe. Gøyale fotpumpemodeller som også gir barna en liten artig oppgave for å ut en dosering med håndsprit.

Berøringsfri dispenserteknologi

En unik fordel med berøringsfrie dispenser er at man unngår et felles berøringspunkt. Faren for smitte og infeksjoner vil derfor reduseres betydelig. På grunn av den unike teknologien er den berøringsfrie dispenseren i bruk på de fleste helseinstitusjonene i Norge. Dispenseren passer også ypperlig bl.a i næringsmiddelindustrien, bedrifter, institusjoner og offentlige rom. Ved bruk føres hendene inn under dispenseren, og forhåndsinnstilt dose porsjoneres automatisk ut.

Ingen av modellene trenger strøm og kan leveres med bedriftens logo/design.

Modellene Colombo og Bering leveres i pulverlakkert stål eller rustfritt stål. Frontpanelet er alltid i RAL 9010, med en glatt finish. Sidepaneler kan leveres i syv forskjellige RAL farger. 5012, 3000, 6018, 2008, 9005, 7001, 9010

ProtectoNetic er modellen med fotpedal. En interaktiv pedagogisk håndrenser som barne vil elske.

ProtectoNetic er en unik håndrenser designet for det offentlige rom. Bare trykk på fotpedalen for å generere energi. Denne energien brukes til å dispensere desinfeksjonsmidlet som brukes til å rengjøre hendene. Hygiene er blitt viktigere enn noen gang, beskytt deg selv med ProtectoNetic, helt uten strøm, kun med menneskekraft.  
Det er også mulig å legge inne en lydfil som automatisk spilles av når en pumper. Her han en f.eks spille en lærerik historie om virus og bakterier. Du kan enkelt installere og bytte ditt eget innhold på ProtectoNetic med en USB-pinne. Du kan også designe ditt eget design på sylinderen.
Åpne hetten for å fylle og / eller rengjøre ProtectoNetic med ditt favoritt desinfeksjonsmiddel. Den har en kapasitet på ± 2,5 liter som er nok til rundt 3000 håndvasker. 

Kontakt oss for mer info om de forskjellige modellene, om priser og levering.