Fornebuporten

Sandvik Play har levert møbler fra den populære Linares serien. 

Fornebuporten er et signalbygg. Det har en geometri som på mange måter minner litt om en oljeplattform. Med sine 82 000 kvadratmeter huser Fornebuporten både kontorer, forretninger, restauranter, barer, møtesenter, treningssenter og skulpturpark.

- Når folk slapper av, kommer de store tankene fram - sa HR-sjefen i Google, Liane Hornsey. Et parkanlegg med skikkelige møbler skaper god atmosfære og folk trives. SandvikPlay leverte utemøblene til det flotte parkanlegget rundt Fornebuporten.

Dark arkitektene og Landskapsarkitekten Norconsult har prosjektert et fantastisk anlegg ute på Fornebu. Et prosjekt til over 2 milliarder. De to store byggningene omkranses av et imponerende parkanlegg med vegetasjon, trappeanlegg og oppholdsareale, og vi i Sandvik Play var så heldig å få levere utemøblene, sier daglig leder Kjartan Sandvik i Sandvik Play AS. 

Møblene vi har levert er fra Linares serien. En møbelserie hvor stålet er galvanisert og pulverlakkert. Kvalitetsmøbler i et moderne design og ikke minst værbestandige. Treverket er FSC godkjent hardtre.

Møblene står plassert i en stor skulpturpark. Dronning Sonja sto for den offisielle åpningen av Skandinavias største keramiske skulpturpark, der alle skulpturene er laget av Magne Furuholmen.

Les mer om Linares møblene herFlere referanseprosjekter: