Fornebuporten

- Når folk slapper av, kommer de store tankene fram - sa HR-sjefen i Google, Liane Hornsey. Et parkanlegg med skikkelige møbler skaper god atmosfære og folk trives. Sandvik leverte utemøblene til det flotte parkanlegget rundt Fornebuporten.

Dark arkitektene og Landskapsarkitekten Norconsult har prosjektert et fantastisk anlegg ute på Fornebu. Et prosjekt til over 2 milliarder. De to store byggningene omkranses av et imponerende parkanlegg med vegetasjon, trappeanlegg og oppholdsareale, og vi i Sandvik var så heldig å få levere utemøblene, sier daglig leder Kjartan Sandvik i Sandvik Bygg AS. 

Fornebuporten er et signalbygg. Det har en geometri som på mange måter minner litt om en oljeplattform. Med sine 82 000 kvadratmeter huser Fornebuporten både kontorer, forretninger, restauranter, barer, møtesenter, treningssenter og skulpturpark.

Møblene vi har levert er fra Linares serien. En møbelserie hvor stålet er galvanisert og pulverlakkert. Kvalitetsmøbler i et moderne design og ikke minst værbestandige. Treverket er FSC godkjent hardtre.

Møblene står plassert i en stor skulpturpark. Dronning Sonja sto for den offisielle åpningen av Skandinavias største keramiske skulpturpark, der alle skulpturene er laget av Magne Furuholmen.

Flere referanseprosjekter:

  • Ny basketballbane i Sandviken

    Beboerne i Nye Sandviksvei har nå fått sin egen basketballbane etter internationale mål

    Med nye multimål og oppmerking etter international standar har beboerne i Sandviken i Bergen nå fått en super Basketballbane.

  • Nye Horten Videregående Skole

    Vi gratulerer Veidekke med Horten Videregående skole og takker for leveransen.